maanantai 28. joulukuuta 2009

Monilogi

Uuden vuosikymmenen tehdessä vakaasti tuloaan päätin alkaa kirjoittaa blogia. Jo toista kertaa elämässäni. Ensimmäisen kerran bloggaus loppui lyhyeen jo noin yhden kirjoituksen jälkeen. Sitten unohdin blogini olemassaolon ja loppujen lopuksi myös salasanan. Toivotaan, ettei nyt käy samalla tavoin.

Tämä blogi on monilogi. Se on melkein sama kuin monologi, muttei ihan. Maailma on täynnä erilaisia blogeja: on opiskelublogeja, urheilublogeja, laihdutusblogeja, väitöskirjablogeja, leivontablogeja, omenablogeja ja niin edelleen. Minä voisin pitää edellä mainituista blogeista varmaan jokaista, mutta en todennäköisesti keksisi yhden aiheen blogiin kovinkaan paljon sanottavaa. Monilogiin sanottavan keksiminen on pajon helpompaa. Kun maanantaina aloittaa laihdutuskuurin, voi pitää laihdutusblogia. Kun tiistaina sitten repsahtaa ja tekee Ahvenanmaan pannukakun, voi pitää leivontablogia. Keskiviikkona iskevän lyhyen väitöskirjainspiraation voi raportoida väitöskirjablogissa ja torstaina onkin sitten aika urheilla - ja raportoida aika urheilublogissa. Sama jatkuu vielä perjantaina. Lauantaina opiskellaan ja sunnuntaina leikitään tietokoneella eli omenalla. Ja kas, blogiviikko tulikin jo täyteen.

Tällaista siis luvassa, ellen uuvahda. Tämän blogin seuraava kirjoitus kuuluu kuitenkin luokkaan opiskelu, sillä se oli tämän blogin perustamisen kimmokkeena. Mutta siitä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti